#FramKeukens

Passie voor functionaliteit en elegantie

FramKeukens staat voor een passie voor compromisloze functionaliteit die zich verenigt met uitzonderlijk design, zorgvuldig geselecteerde materialen, doorgedreven oog voor detail en vakmanschap.

Alles begint met het nemen van tijd, tijd om uw wensen en uw levensstijl te begrijpen. Alleen zo kunnen we samen met u de perfecte keukenomgeving ontwerpen die past bij uw individuele behoeften; een omgeving waarin elk detail belangrijk is.

Koken en wonen krijgen hierdoor een totaal andere dimensie. Want de plaats waar gekookt wordt, is de afspiegeling van een levensstijl.

next125 –  Design in harmonie met natuur en prijs

FRAM keukens is partner van next125. De productie van duurzame en verantwoorde producten is de focus van het denken en handelen van next125. next125 staat voor bewust gereduceerd esthetisch design als duidelijk statement tegen snelle trends, gepaard met de hoogste kwaliteitseisen. Dat is de basis voor keukenconcepten, die waardevast in design en kwaliteit zijn en blijven – en met hun duurzaamheid het milieu ontzien.

De next125 designprincipes

Net als de Bauhausleer concentreert next125 zich op het essentiële: authentieke materialen en tijdloos design worden gecombineerd tot zowel puristische als functionele keukens.

De doelstelling: een strak gelijnde vormentaal met functionaliteit verenigen. Een filosofie die de keukens van next125 door hun ingetogen elegantie en doordachtheid tot in het kleinste detail weerspiegelen: dankzij de rastermaat en de frontindeling ontstaat een optische eenheid – zonder functionele eisen zoals voldoende opbergruimte te verwaarlozen.

Ontdek de zeven designprincipes en onderscheidenheid van next125 in onderstaand filmpje.

Eersteklas en internationaal design

Winnaar van verscheidene Red Dot Awards voor design, innovator op het gebied van verlichting en opbergsystemen, met een selectie en verwerking van uitsluitend producten van de hoogste kwaliteit.
Uw keuken zal uitgerust zijn met verbluffende elementen die uw dagelijkse leven ondersteunen en verrijken. Zo bewandelen we nieuwe paden en bouwen we keukens die voldoen aan de hoogste design-eisen tegen de beste prijs/kwaliteit.  

Meer informatie over het volledige assortiment van next125?

Bel ons via 0470 11 86 80 Mail margot@frambouw.be

Hoe gaan we te werk?

We volgen een uitgebreid schema om ervoor te zorgen dat elk detail van uw toekomstige keuken behandeld wordt.

Bij uw eerste bezoek ontvangen we u in een ontspannen en huiselijke sfeer en staan we klaar voor al uw vragen. Dit is het moment waarop wij een eerste zicht krijgen op uw wensen. En u zal meteen een duidelijk beeld krijgen van onze producten, werkwijze en diensten.

Vanaf dit eerste bezoek willen we u inspireren, u laten nadenken over de wijze waarop u uw keuken vandaag gebruikt, in de toekomst ziet en wat voor u belangrijk is. Samen bespreken we welke elementen veranderd en verbeterd kunnen worden om uw droomkeuken te realiseren. Wanneer u vertrekt, hopen we dat u enthousiast en geïnspireerd bent over alle mogelijkheden die er zijn. U krijgt dan ook onze FRAM pre-design brief mee naar huis. Dit document stimuleert het gedachteproces nog verder en stelt u – en uw familieleden – in staat ons informatie te bezorgen waarmee we ten gronde kunnen begrijpen wie u bent en hoe we uw exclusieve keuken tot de perfecte aanvulling in uw huis kunnen maken.

Zodra we deze informatie hebben ontvangen, zijn we klaar om uw keuken te ontwerpen. Via 3D-ontwerpen geven we elke stap in de ontwerpfase visueel weer en begeleiden we u doorheen het proces waarin we tot het finale ontwerp komen.