#FramPassiefbouw

Wie zijn we?

FRAM Bouw richt zich op het ontwikkelen en bouwen van kleinschalige en duurzame woonprojecten die tegelijk ook betaalbaar blijven. Daarbij wordt resoluut gekozen voor de Passiefhuis-standaard, wereldwijd de meest vooruitstrevende comfort- en energiestandaard. Fun fact: onze bedrijfsnaam verwijst naar een van de allereerste voorlopers van het hedendaagse Passiefhuis, het poolschip Fram waarmee de Noorse ontdekkingsreiziger Nansen in 1893 een expeditie naar de Noordpool ondernam.

Als aannemer van onze eigen projecten zijn we geen hands-off projectontwikkelaar. Je kan ons elke dag van s’ochtends tot s’avonds op de bouwplaats vinden. Dankzij een sterk doorgedreven prefabricatie wordt een snel bouwproces gegarandeerd, waarbij fouten worden vermeden.

FRAM Bouw werd opgericht door Erwin Vanderlinden en Margot Bollen. Na een aantal jaren in de financiële sector actief te zijn geweest, heeft Erwin al meer dan 10 jaar ervaring als projectleider en ontwikkelaar van duurzame Passiefbouw woonprojecten opgebouwd. Ook Margot heeft, naast ervaring als onder meer uitgever en adviseur externe communicatie, jaren ervaring in keuken-ontwerp en projectbegeleiding achter de rug.

Hoe kan je ons bereiken?

Adres: Wolfshaegen 44 – 3040 Huldenberg

Telefoon: 016 40 40 31 – 0470 11 86 88

Mail: info@frambouw.be