6 ben-passief wONINGEN

BOST – TIENEN

WERKEN fase 2 in Afwerking   nog 1 woning te koop

BOST – POTSTRAAT

BEN-Passief Inbreidingsproject

Werken Fase 2 in afwerkingsfase

Op een boogscheut van het centrum van Tienen, in de deelgemeente Bost, bouwen we 6 BEN-Passief halfopen gezinswoningen, die volledig instapklaar worden afgewerkt, inclusief schilderwerken, lichtarmaturen en maatwerk vestiairekasten. Elke woning heeft 3 slaapkamers en een zeer ruime open-plan leefruimte. 

De woningen werden ontworpen volgens de passiefhuis-standaard. Dankzij de combinatie van een dikke isolatieschil, een uiterst secure kierafdichting en balansventilatie wordt een knus, gezellig en stil binnenklimaat gegarandeerd. De behoefte aan verwarming ligt zo’n 80% lager dan bij andere nieuwbouwwoningen en wordt volledig ingevuld door een warmtepomp en zonnepanelen (eveneens inbegrepen in de aankoopprijs).

 

De projectzone bevindt zich op wandelafstand van scholen en openbaar vervoer, en ook de oprit van de E40 is zeer vlot toegankelijk (1.4km), waardoor ook Leuven en Brussel zeer snel bereikbaar zijn (overigens niet alleen met de wagen, want het Station van Tienen is slechts 10 minuten fietsen verwijderd van de site). 

Wooneenheden

Ruime gezinswoningen

De 6 BEN-Passief woningen worden in 3 fases van telkens twee gekoppelde halfopen woningen gebouwd. In een eerste fase werden woning 5 en woning 6 gerealiseerd. Fase 2 bestaat uit woning 3 en woning 4 (werken in afwerkingsfase) en in fase 3 worden woning 1 en woning 2 gerealiseerd. Elke bouwfase neemt dankzij het snelle bouwsysteem ongeveer 8 maanden tijd in beslag.

De woningen hebben een woonoppervlakte van 143m2 en een gelijklopende indeling met 3 slaapkamers, een badkamer met WC en een tweede afzonderlijke WC. De open leefruimte heeft een plafondhoogte van 2.9m. De oppervlakte van de tuinen varieert tussen 65m2 en 245m2. 

Percentage Verkocht - Volledig project

83%

Percentage Verkocht - Fase 1

100%

Percentage Verkocht - Fase 2 

100%

Percentage Verkocht - Fase 3 

50%

De allerlaatste woning in het project wordt binnenkort te koop aangeboden.

MEER INFO of een afspraak?

Bel ons via 0470 11 86 88 Mail erwin@frambouw.be

ENERGIE

BEN-Passief

De woningen halen allemaal een E-peil lager dan 20. Dankzij een compact ontwerp, een dikke isolatieschil en de combinatie van luchtdichtheid met balansventilatie beantwoordt het project aan de zeer strenge Passiefhuis-norm. Het resultaat zijn comfortabele, gezellige en zeer energiezuinige woningen.

duurzaam

Duurzame materialen

Het gebruik van beton wordt zoveel mogelijk vermeden. De gebouwen worden opgetrokken uit massief kruislagenhout (CLT), een uiterst stabiel en stevig materiaal, met een minimale milieu-impact.

De zeer beperkte verwarmingsbehoefte wordt uiteraard 100% gasloos ingevuld door een warmtepomp met vloerverwarming, in combinatie met zonnepanelen.

AFWERKING

Geïntegreerde afwerking

Keukens en badkamers worden helemaal intern ontworpen, waardoor ze optimaal bij het totaalontwerp aansluiten. Ook in de inkomhal worden maatwerk vestiarekasten voorzien.

De  uitrusting voor keuken en badkamer is van topkwaliteit, met eveneens op maat ontworpen badkamermeubels. De keukens worden uitgerust met een composieten werkblad en Siemens toestellen.

De woningen worden volledig instapklaar afgewerkt, met inbegrip van schilderwerken en slimme Philips Hue LED-verlichting.