Keukens en Interieur op uw maat

Maak een afspraak in onze kijkwoningen in Huldenberg of Lubbeek!

Maatwerk keukens, interieur, badkamers en dressings

Maatwerk dat perfect aan uw wensen voldoet, daar gaan we voor, of het nu gaat om keukens, badkamers, dressings, vestiaires of volledig interieurdesign in uw woning. Vanuit Huldenberg zijn we vooral actief in de wijde omgeving tussen Leuven, Brussel, Aarschot en Tienen, maar voor uw perfecte design keuken staan we overal tot uw dienst.
FRAM Keukens staat voor een passie voor compromisloze functionaliteit die zich verenigt met uitzonderlijk design, zorgvuldig geselecteerde materialen, doorgedreven oog voor detail en vakmanschap, zowel in ontwerp als in uitvoering. Ons doel is steeds om samen met u een interieur te realiseren waarin u zich echt thuis voelt.
Wij zijn een familiebedrijf in de strikte betekenis van het woord: zowel het ontwerp, de planning als de uitvoering van uw interieurproject nemen de zaakvoerders zelf voor hun rekening, zonder een beroep te doen op onderaannemers. Zo worden passie en kwaliteit doorheen het hele traject gewaarborgd.

Werkwijze

Tijdens een eerste vrijblijvende afspraak (dat kan zowel bij u thuis als in onze kijkwoningen te Huldenberg of Lubbeek) nemen we uitgebreid de tijd om uw wensen en levensstijl in kaart te brengen. Met die informatie gaan we aan de slag en werken we een doordacht ontwerp met bijhorende overzichtelijke offerte uit, uiteraard nog steeds volledig vrijblijvend. Na de nodige fine-tuning en de goedkeuring van de definitieve offerte wordt uw keuken, badkamer of dressing in productie genomen. De installatie gebeurt door de beide zaakvoerders zelf. Dat geldt ook voor alle eventueel gewenste nevenaanneming, zoals elektriciteitswerken, uitbreiding sanitaire leidingen, tot zelfs schilder- en tegelwerken toe.

next125

FRAM keukens is partner van next125. De productie van duurzame en verantwoorde producten is de focus van het denken en handelen van next125. next125 staat voor bewust gereduceerd esthetisch design als duidelijk statement tegen snelle trends, gepaard met de hoogste kwaliteitseisen. Dat is de basis voor keukenconcepten, die waardevast in design en kwaliteit zijn en blijven – en met hun duurzaamheid het milieu ontzien.
next125 concentreert zich op het essentiële: authentieke materialen en tijdloos design worden gecombineerd tot zowel puristische als functionele keukens. De doelstelling: een strak gelijnde vormentaal met functionaliteit verenigen. Een filosofie die de keukens van next125 door hun ingetogen elegantie en doordachtheid tot in het kleinste detail weerspiegelen.

Realisaties

Meer info of een afspraak?

Bel ons: 0470 11 86 80

Mail: margot@frambouw.be