Over FRAM

#FramPassiefbouw
#FramKeukens

Wie zijn we?

FRAM Bouw werd opgericht door Erwin Vanderlinden en Margot Bollen. Na een aantal jaren in de financiële sector actief te zijn geweest, heeft Erwin al meer dan 15 jaar ervaring als projectleider en ontwikkelaar van duurzame Passiefbouw woonprojecten opgebouwd. Ook Margot heeft, naast ervaring als onder meer uitgever en communicatieadviseur, jaren ervaring in keuken-ontwerp en projectbegeleiding achter de rug.

Fun fact: onze bedrijfsnaam verwijst naar een van de allereerste voorlopers van het hedendaagse Passiefhuis, het poolschip Fram waarmee de Noorse ontdekkingsreiziger Nansen in 1893 een expeditie naar de Noordpool ondernam..

Waar staan we voor?

Passiefbouw

De meest duurzame energie is eenvoudigweg diegene die je niet gebruikt. Daarom kiezen we ervoor om al onze woningen te ontwerpen volgens de Passiefhuisstandaard: door de combinatie van een dikke isolatieschil, een doorgedreven focus op luchtdichtheid en balansventilatie worden energiezuinige en gezonde woningen gecreëerd.

Instapklare afwerking

Onze projecten worden steeds volledig instapklaar afgewerkt. Dat betekent dat maatmeubels, kleurkeuzes voor onder meer lakwerk, lichtarmaturen, tot de tuinaanleg toe optimaal op het architecturale ontwerp afgestemd worden en er een aangename woonomgeving kan worden gecreëerd.

Transparantie

Wij gruwen van ellenlange optielijsten en meerprijzen, waardoor u als klant door de bomen het bos niet meer ziet. Een zeer complete standaarduitrusting (o.a. voor elektra, keuken en sanitair), tot schilderwerken en lichtarmaturen toe, zorgt niet alleen voor een transparante en vaste verkoopprijs, maar evenzeer voor een vlotte uitvoering.

CLT-Houtmassiefbouw

Onze projecten worden opgetrokken uit massief kruislagenhout (CLT). Wanden tot 13m lang worden in 1 keer uiterst nauwkeurig gemonteerd, waarbij alle nodige uitsparingen reeds in de fabriek werden voorzien. Het resultaat is een uiterst snel, nauwkeurig en ecologisch bouwproces.

Hoe kan je ons bereiken?

Adres: Wolfshaegen 44 – 3040 Huldenberg
Telefoon:  0470 11 86 88 – 0470 11 86 80
Mail: info@frambouw.be